Menu Voor advies telefoon +31 (0) 165-343 335
Direct naar onze webshop
SQlab Step & Fit inlegzolen

SQlab Step & Fit inlegzolen

SQLab Step & Fit Systeem voor voeten

 

Heeft u slapende voeten of dove tenen tijdens het fietsen? Dan kan het zo maar zijn dat u deze problemen oplost met een paar zooltjes van SQ-Lab. Deze zooltjes zijn speciaal ontworpen voor  gebruik tijdens het fietsen.  Vaak zijn de voeten het ondergeschoven kindje. Iedereen gaat eerst aan de zit positie werken, terwijl de voeten zorgen voor de aandrijving. Zeker onder hoge belasting word de voorvoet  flink belast en hierdoor kan de knie uit de optimale as raken wat weer blessures kan veroorzaken.

 

SQ-LAB inlegzolen:

De  SQlab inlegzolen zijn er in 3 verschillende basismodellen voor ieder voettype. Ook als u geen klachten heeft, is het aan te raden inlegzooltjes tijdens het fietsen te gebruiken om bijvoorbeeld blessures te voorkomen!
Veel professionele wielrenners rijden ook met deze Sq-lab fietsschoenzooltjes, maar ook veel gewone fietsers zijn blij met het grote comfort wat de zolen bieden waarmee de knieën merkbaar worden ontzien. Het maakt niet uit of de zolen gebruikt worden in speciale fietsschoenen of in een normale schoen.

 

SQlab Footdisc voetmeetsystem:

Deze meting kunt u uitlaten voeren in onze winkel  of   op afspraak in de aangrenzende praktijkruimte met fysiotherapeut/beweingswetenschapper i.o. Nelis Koeken. Wij  hebben wij dit SQlab step & fit-systeem voor de juiste inlegzolen te bepalen. U plaatst uw voeten op de disc en hierna word  het type voet bepaald. Hierna bekijken we de  beenas. Met deze gegevens bepalen we welke inleg zool het beste bij u past.

 

De meting in onze winkel  is gratis bij aankoop van een paar inlegzolen.  En u hoeft hier geen afspraak voor te maken.

 

Martens tweewielers dé juiste plek voor al uw fiets gerelateerde metingen:

 

Wij van Martens tweewielers Rucphen vinden het heel erg belangrijk dat u met veel plezier op de fiets zit. Of het nu voor woon-werkverkeer is of voor een uitdagende mountainbike tocht, als u pijntjes heeft, heeft u minder plezier. Daarom hebben wij naast dit  Sq-lab Step & Fit zooltjes op maat systeem nog diverse andere meetsystemen om zo de "perfect-ride" te creeëren.

Wij bieden u aan:

Bodyscanning Statische fietsmeting Dynamische fietsmeting Schoenplaatjes afstellen SQlab zadelmeetsysteem 

 

Heeft u zeer complexe klachten of wilt u nog meer uit uzelf en fiets halen, dan raden wij aan om naar onze partner Velosomatic te gaan. Hier kunt u op afspraak terrecht voor de dynamische fietsmeting en/of trainingschema's. Velosomatic is gevestigd in onze winkel, hierdoor is na dat de meting is uitgevoerd het aanpassen van de fiets ook snel en direct  uit te voeren.