Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Spiuk-helmen

Spiuk-helmen

Spiuk heeft een uitgebreid assortiment aan fietshelmen voor verschillende disciplines, zoals race-, mtb- en kinderhelmen. De top helmen voldoen aan de strengste eisen van de veeleisende fietser, zoals licht gewicht, veel ventilatie en een aerodynamisch uiterlijk. De goedkopere modellen hebben deze kenmerken ook, echter is het gewicht wat hoger. De veiligheid is bij alle modellen uiterst hoog door de stevige buitenschaal van de helm. De helm heeft ook de CE-EN 1078 goedkeuring. Het nieuwe topmodel de Spiuk Dharma racehelm heeft een aero-schaal, zoals vele renners nu gebruiken in het professionele wielerpeloton. Deze schaal is eenvoudig te de- en te monteren zonder gereedschap.
De Spiuk helmen zijn allemaal in hoofdomtrek te verstellen d.m.v. een handig verstelsysteem. De MTB helmen van Spiuk zijn uitgevoerd met een insectennet en een afneembare zonneklep.
De pasvorm van de Spuik fietshelmen zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen.
Het Spaanse merk heeft in diverse tests laten zien dat Spuik een goede prijs - kwaliteit verhouding heeft. Dus wilt u een Spiuk helm kopen, kom naar Martens tweewielers in Rucphen!