Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen
10 november 2023

Lichtjestocht 2023

Vrijdag 3 november is de lichtjestocht gereden in Rucphen, het was weer een geslaagd evenement met een opbrengst van maar liefst € 5.800,- voor het goede doel.


De mountainbike tocht die begon en eindigde bij Speelboerderij Den Scherpenberg had een paar verrassende doortochten in de route. Ze gingen o.a. door de koeienstal van familie van Kalmthout, langs Club Mystique, het terrein van Franken Autodemontage en onder begeleiding van feestorkest Sjubokz door de kassen van Moerings Waterplanten. Na deze rit, konden de deelnemers onder het genot van een hapje en drankje aan de derde helft beginnen en werden nog verrast met het optreden van een live band en verschillende spontane optredens van deelnemers.

 

De opbrengst is overhandigd aan de Ronald Moerings Foundation die geld inzamelt voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation die zich inzet voor de zorg voor kankerpatiënten en met grensverleggend onderzoek. Wij willen alle deelnemers en vrijwilligers, grondeigenaren en sponsoren bedanken voor hun bijdrage.

 

Sfeerimpressie van deze editie: 



« terug


spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen